Anmeldelse, bind 6: 15. november 2007

Anmeldelse, bind 6: 15. november 2007



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

I denne store nye dobbeltbiografien undersøker Anka Muhlstein det turbulente forholdet mellom Elizabeth I av England og Mary, Queen of Scots. På dette tidspunktet, ganske unikt, ble begge tronene på de britiske øyer okkupert av kvinner, noe som for første gang brakte spørsmålet om kongelige konsorter frem. Historien om disse to dronningene er en av de mest fascinerende i britisk historie.

Thomas Carlyle var en hovedperson i viktoriansk litteratur og en unik kommentator på livet fra det nittende århundre. Født under ydmyke omstendigheter i den skotske landsbyen Ecclefechan i 1795, ble hans fremgang til berømmelse preget av hard besluttsomhet og utvikling av en særpreget litterær stemme. I denne klare, autoritative og lesbare biografien sporer John Morrow Carlyles personlige og intellektuelle karriere. Omfattende, profetisk og alltid utfordrende, varierte arbeidet hans fra den forbløffende pseudo-selvbiografien "Sartor Resartus" til store historiske arbeider om den franske revolusjonen og "Frederick den store", og til radikale politiske manifest som "Siste dagers brosjyrer". "Thomas Carlyle" er en beretning om arbeidet hans og om livet hans, inkludert kjendis som Sage of Chelsea og hans stormfulle ekteskap med Jane Welsh Carlyle.

Prisvinnende biograf Jenny Uglow følger opp bøker om Elizabeth Gaskell, William Hogarth og Lunar Society med livet til Thomas Bewick. I "Nature's Graver" forteller Jenny Uglow historien om bondesønnen fra Tyneside som aldri oppnådde berømmelse, men som revolusjonerte tregraveringen og påvirket bokillustrasjonen i et århundre framover. Det er en historie om voldelige endringer og radikal politikk, om Newcastle og Tyne, verksteder og familieliv, gruver og feller, havet og de voldsomme vestvindene - en reise inn i en fortid hvis energi og makt fortsatt forfølger oss i dag, og begynnelsen på vår varige besettelse av den naturlige verden.

Velkommen til den fabelaktige verden til Harry Gordon Selfridge (1856-1947): far til moderne detaljhandel, filander, gambler, dandy og den største showman forbrukerverdenen noensinne har kjent. I Shopping, Seduction og Mr Selfridge, blir maset fra århundreskiftet spennende fremkalt av mote-PR-legenden Lindy Woodhead når vi blir introdusert for mennene som skapte de første varehusene-det Zola kalte 'store katedraler i shopping '. Den unge Mr. Selfridge lærte sin handel i den begynnende storbyen Chicago - i sin tid Dubai - hvor rikdom gikk tapt like raskt som formuer ble tjent. Da han flyttet til London i 1907, levde Harry Selfridge gjennom tumulten fra første verdenskrig og de glitrende utskeielsene på 1920 -tallet da han tapte millioner ved spillebordene i Frankrike før han ble kastet ut av butikken hans i 1939. Hans forførende talenter strakk seg langt lenger enn butikkgulvet også, da han samlet opp en lang liste over kvinnelige ledsagere gjennom årene. Til denne irreversible mannen, 'butikken var et teater med gardinen som gikk opp klokken 9': Shopping, Seduction og Mr Selfridge forteller historien om det som skjedde før gardinet falt.


Anmeldelse, bind 6: 15. november 2007 - Historie

Vennligst send denne saken videre til venner og medarbeidere. Alle kan abonnere gratis:
Abonnere

Gary Polland
3411 Richmond Ave., Ste. 770
Houston, TX 77046
(713) 621-6335
E -post

GOD HØSTTAKKEFEST! Valg 2007 - Skrekkelige trender for konservative

Lav valgdeltakelse og utgiftsøkning finansiert av obligasjonslån kjennetegnet årets valgsyklus i Texas.

Konservative tilbakeslag ved Houstons rådhus skjedde først og fremst på grunn av en uinspirert, uinformert velger med generelt svakere konservative kandidater eller flere konservative stablet inn i visse raser. Det er interessant med så lav valgdeltakelse, et konservativt trykk kunne ha båret frukt, men det gjorde det ikke.

Når det gjelder obligasjoner, vant skoledistrikter som velgerne synes gjør en god jobb, godt. De som ikke, som Houston Independent School District, slet og kunne blitt slått med mer konservativ motstand.

GOP -basen er fortsatt misfornøyd, og enda verre er det illevarslende trender for Texas fremtid. I Virginia, der GOP har vært sterk, men svekket de siste årene, overtok demokratene statssenatet og hadde store pick-ups i huset. Den skremmende trenden så store pick-ups i forstadsområder, tradisjonelt GOP-områder og tidevannet spredte seg til de ytre forstedene.

Hvis du overfører dette scenariet til Texas, betyr det undergang for konservative.

Så, hva gjør vi? 2008 for konservative i Texas er et valg på alle dekk. Vi må finne de riktige kandidatene, støtte dem og gi GOP -basen en grunn til å være begeistret og motivert. Akkurat nå er vi på tre flate dekk, pengeinnsamling er på toalettet og det er ikke nok å regne med å løpe mot Hillary Clinton. Mer om dette i fremtidige utgaver av TCR.

USAs energieffektivitet
Avhenger av de grønne
Av Bud Schauerte

Nasjonen skylder en stor takknemlighet til de "grønne". De ensidige miljøaktivistene som har oppnådd iøynefallende suksess gjennom årene med å vekke publikum til de økologiske overgrepene til et tidligere, uforsiktig og mer sløsing med samfunn.

Hvem har ikke vunnet å se skyer av fabrikkrøyk bosette seg over en kvelningsby, eller krympet seg ved synet av industrielt kloakk som ble dumpet i en ferskvannsstrøm, eller piffet den skarpe lukten fra kjemikalier i raffineringsprosessen? (Raffinerier og kjemiske anlegg langs Houston Ship Channel på 1950 -tallet kommer til å tenke på.)

Hvis du er i en alder av at disse hendelsene og annen miljømessig hensynsløs oppførsel ikke er helt kjent, så takk pionerene for det som har blitt kjent som den "grønne revolusjonen". Denne forfatteren er gammel nok til å ha sett, luktet og smakt den skadelige forbrenningen som ble forårsaket av overdreven kjemisk prosessering for mange år siden.

Stort sett uorganisert på begynnelsen av 1900 -tallet, men langt fra i dvale begynte de grønne å samle seg på begynnelsen av 1940- og 1950 -tallet med den kunnskapsrike erkjennelsen av at det ikke kan oppnås mye i demokratiet vårt uten politisk innflytelse. Det var verdifull kunnskap som ble lært og kreativt implementert opprinnelig av den 115 år gamle Sierra Club, som plaget statlige og føderale tjenestemenn i flere tiår mens han vant imponerende lovgivende seire som skapte, forbedret og utvidet landets offentlige parker.

Den grønne revolusjonen var like åpen som en kirkedør. Alle som gikk gjennom ble følt som nødvendige. De beste og de lyseste, de unge og de gamle, republikanerne og demokratene skapte snart en valgkrets som politikerne trodde var laget i himmelen. Det gjør de fortsatt. Selv når mistanke i dag oppstår om motivene deres, beholder miljøbevegelsen en enorm politisk makt på statlig og føderalt nivå.

Landemerke lovgivende seire i den amerikanske kongressen må ha fått miljøbevegelsen til å føle seg utilgjengelig, nesten gudaktig. Den grønne innflytelsen over loven omkranser alle deler av det amerikanske samfunnet.

Air Pollution Control Act, 1955 the National Environmental Policy Act, 1969 Wilderness Act, 1964 the Toxic Substances Control Act, 1976 the Water Pollution Control Act, 1972 og opprettelsen av superfondet i 1980 er noen av de nye lovene som forhøyet påvirkning av miljøbevegelsen, og spesielt 750.000 medlemmer Sierra Club, fra begynnelsen en dominerende spiller i den grønne revolusjonen.

Med egoer forsterket gjennom flere tiår med lovgivende seire, har Sierra Club og andre slike grupper gjort den uberettigede antagelsen om at begrensning av amerikansk oljeproduksjon --- og samtidig industriell vekst --- er et moralsk ansvar som går foran nasjonal sikkerhet og vår levestandard. .

Den grønne innflytelsen gjennomsyrer nå alle aspekter av vårt lands virksomhet og handel. Det manifesterer seg i uendelige og kostbare miljøkonsekvensstudier, belastende regulatoriske byrder for alle former for konstruksjon og tungvint restriksjoner på produksjon og transport av råolje på alle landskap og offshore -steder der olje allerede er funnet.

Kynisk setter Sierra Club, på nettstedet sitt, den latterlige påstanden om at den nåværende mangelen på oljeraffineringskapasitet i USA er en konspirasjon av oljeindustrien "for å begrense tilbudet og øke fortjenesten." Husk at for perioden 2006 til 2012 alene blir landets råoljeraffinaderier tvunget til å følge 14 nye og store miljøprogrammer som begrenser byggingen av nye amerikanske oljeraffinerier, ifølge The Wall Street Journal.

USA har ikke lenger råd til luksusen å IKKE utnytte tilgjengeligheten av fossilt brensel, den mest allsidige og rikeste energikilden på jorden. Grensen for vekst-agendaen for Sierra Club og lignende miljøgrupper kan ikke få lov til å seire over landets behov for energi. Den amerikanske levestandarden og nasjonal sikkerhet er avhengig av pålitelige, langsiktige og økonomiske maktkilder.

Bekymrede mennesker i dag gjenoppdager mulighetene for økonomisk utnyttelse av tjæresand i Canada og Venezuela skiferolje dypt begravet i Colorado, Utah og Wyoming og rikelig med amerikanske kullreserver som sies å vare mer enn 500 år. Så mye kull som reserver kan ikke estimeres nøyaktig. (Texas har den niende største kullreserven i landet.)

Å gjøre kull til flytende hydrokarboner, som bensin og olje, er en prosess utviklet og perfeksjonert for nesten et århundre siden. Det var den viktigste drivstoffkilden som den tyske krigsmaskinen brukte under andre verdenskrig.

Kull, tjæresand og skiferolje koster alt mer å omdanne til væsker. Konverteringsprosessen er også potensielt mer skadelig for miljøet. Men til nåværende pris på nærmer seg $ 100 per fat for råolje, har alle tre kildene til hydrokarboner blitt konkurransedyktige alternativer til råolje.

USA er verdens største energiprodusent, forbruker og nettoimportør av energi. Det er ellevte på verdensbasis i oljereserver, sjette i naturgass og først i kull. Omtrent 20% av amerikansk energi er kjernefysisk generert. (I Frankrike er omtrent 80% av landets energi kjernefysisk.)

I går kom betydelige bidrag til restaurering og vedlikehold av det naturlige miljøet fra de som ble med og deltok i den grønne revolusjonen på 1940- og 1950 -tallet. Den revolusjonen som krever et renere og mer sunt miljø er lenge siden. I dag har den blitt erstattet med målet om begrenset nasjonal vekst.

Det kan ikke tillates å bli arven til nasjonen vår.

Bud Schauerte er en medvirkende redaktør og uavhengig forsikringsagent i Austin, Texas. Schauerte fungerte som føderal forsikringsadministrator i Federal Emergency Management Administration under tidligere president George Bush, og han fungerte også som primærvalgsadministrator for Travis County Republican Party i 1996.

Middelmådig offentlig utdanning:
Er det alt vi får?
Av Brian Ettinger

Den nåværende tilstanden for offentlig utdanningssystem i Texas og i hele landet er å oppmuntre våre studenter til å jobbe på et middelmådig nivå. Offentlige skoler pleide å lære elevene våre å strebe etter å nå sitt fulle potensial, men i løpet av de siste 40 årene har disse målene erodert.

På 1960- og 1970 -tallet utviklet vårt offentlige utdanningssystem en læreplan for å lære elevene fra 1. klasse til 12. klasse å være dyktige lesere, forfattere, matematikere og andre kurs, som lærte barna å kunne nå sitt faglige potensial. Det var programmer designet etter grunnskolen og ungdomsskolen som ga studentene deres grunnleggende grunnlag, så på videregående kunne de ta en akademisk læreplan som ville føre til høyskole eller et handelsprogram for å lære et yrke.

På en eller annen måte i løpet av de påfølgende tiårene har et prioritetsskifte produsert studenter som ikke er forberedt på å nå sitt fulle potensial. Dette vil påvirke både statens og nasjonens evne til å konkurrere i en global økonomi. Offentlig utdanning har mislyktes og svikter fortsatt barna våre ved ikke å gi dem kunnskap og ferdigheter for å lykkes.

Et av de store problemene som påvirker det typiske amerikanske klasserommet er systemet kjent som inkludering som plasserer spesialundervisningstudenter i det minst restriktive miljøet. Denne innstillingen er vanligvis et vanlig utdanningsklasserom med studenter med gjennomsnittlig eller større evne. Lærerne må justere læreplanen for å dekke de ulike behovene til alle disse elevene. Testene modifiseres slik at de fleste studenter vil bestå, og omdømmet til de enkelte skolene og distriktene deres lider ikke. Spesialpedagogiske lærere må planlegge og prøve å dekke de akademiske behovene til studenter som utfører på en rekke nivåer i klasserommene. Jeg går ikke inn for adskillelse av spesialpedagogiske studenter fra skolebefolkningen. Det er mange forskjellige diagnoser som ADD, ADHD, autisme, dysleksi og Downs syndrom som faller under paraplyen spesialundervisning. Det er en ærefull tanke å tro at ved å sette disse elevene i det normale klasserommet, ville de assimilere og kunne følge med den utarbeidede læreplanen. Lærerne som fant på dette systemet har ingen ide om hva den gjennomsnittlige læreren må gå med for å utarbeide timeplaner og presentere arbeid slik at elevene kan lære emnet. Å ha spesialundervisningsstudentene i klasserommet er en forstyrrende faktor og gir ikke rettferdighet til lærerne eller elevene. Dette har imidlertid vist seg å være en urealistisk og nær umulig forventning for både elevene og læreren.

Et levedyktig alternativ til inkludering vil være å utpeke visse skoler i et distrikt som "åpne campus". Disse nettstedene vil jobbe tett med masterlærere og foreldre for å utvikle utdanningsplaner for å hjelpe disse elevene til å nå sitt fulle potensial. Denne planen vil maksimere skattepengene som brukes på utdanning av alle studenter. Skoledistriktene i delstaten Texas har ansvaret for disse elevene gjennom 22 år. gammel. Jeg vil at skattepengene våre skal brukes klokt og gi opplæringen slik at disse studentene kan bli lønnet ansatt og ha samme suksess som alle andre studenter.

Så lenge klasserommene våre prøver å dekke behovene til så mange forskjellige studenter, vil utdanningen og de vanlige studentene lide. Disse studentene skal ikke straffes med tapet av undervisningstid som nå brukes på spesialundervisningsstudenter.

Jeg vet at leseren ved å lese denne artikkelen kunne gjøre en vurdering av at jeg prøver å skille spesialundervisningselever fra den normale befolkningen. Dette er ikke tilfelle, og enhver pedagog som tar seg tid til å besøke lærerne, inkludert Special Ed -lærerne, vil forstå dilemmaet de jobber under. Jeg er ikke lærer eller lærer, men forelder og har sett mine tre barn gå gjennom det offentlige utdanningsskolesystemet i Texas.

La oss ikke miste at formålet med det offentlige skolesystemet er å gi elevene våre det beste utdanningsprogrammet for dem å lære og nå sitt potensial til å være produktive voksne.

La delstaten Texas lede nasjonen ved å bli kvitt inkluderingssystemet som har vært en total fiasko og vil fortsette å få studentene våre til å mislykkes i det neste tiåret og fremover.

Brian Ettinger bidrar redaktør for TCR og en praktiserende advokat, sterk konservativ og bekymret borger om Amerikas fremtid.

KOMMER 2. desember 2007 på Channel 8 PBS i Houston, Texas - The Connection - Red, White & Blue, med TCR -redaktør Gary Polland og liberal kommentator David Jones med vår gjest D. Michael Lindsay, professor i sosiologi ved Rice University og forfatter av den nye boken "Faith in Politics" og kommer 28. desember 2007 møter New York Times liberale spaltist Paul Krugman gutter i en spennende halvtime.

Gary Polland er en mangeårig konservativ og republikansk talsmann, innsamlingsaksjon og leder som nylig fullførte tre valgperioder som Harris County republikanske leder. I løpet av sine tre perioder ble Gary beskrevet som den mest suksessrike fylkesformannen i Amerika av Human Events - The National Conservative Weekly. Han er i sitt tiende år med å redigere et nyhetsbrev som omhandler viktige konservative og republikanske spørsmål. De siste seks årene har han redigert Texas Conservative Review. Gary er praktiserende advokat og strategisk konsulent. Han kan nås på (713) 621-6335.


Pålitelighet i massiv skala er en av de største utfordringene vi står overfor på Amazon.com, en av de største e-handelsvirksomhetene i verden, selv den minste driftsstans har betydelige økonomiske konsekvenser og påvirker kundens tillit. Amazon.com -plattformen, som tilbyr tjenester for mange nettsteder over hele verden, er implementert på toppen av en infrastruktur med titusenvis av servere og nettverkskomponenter som ligger i mange datasentre rundt om i verden. På denne skalaen mislykkes små og store komponenter kontinuerlig, og måten vedvarende tilstand styres på grunn av disse feilene driver påliteligheten og skalerbarheten til programvaresystemene.

Denne artikkelen presenterer design og implementering av Dynamo, et svært tilgjengelig nøkkelverdi-lagringssystem som noen av Amazons kjernetjenester bruker for å gi en "alltid på" opplevelse. For å oppnå dette nivået av tilgjengelighet ofrer Dynamo konsistens under visse feilscenarier. Det gjør omfattende bruk av objektversjonering og applikasjonsassistert konfliktløsning på en måte som gir et nytt grensesnitt for utviklere å bruke.


PDF -arkiv

Utvikler du en klassisk fundert teori? Har du data som kan brukes og videreutvikles til en ny fundert teori? Jobber du med en formell teori, eller reflekterer du over et metodisk spørsmål? Vi inviterer deg til å sende papiret ditt til behandling for neste nummer av Grounded Theory Review, som publiseres i slutten av desember og juni hvert år.

Databasen til Grounded Theory Review inneholder nå mer enn hundre artikler om klassiske funderte teorier - enten fra et metodisk eller et teoretisk perspektiv. Vi ønsker å utvide open access -databasen med mer funderte teorier som virkelig demonstrerer det tverrfaglige potensialet til den klassiske funderte teorimetoden. Etter ønsket om 50-årsjubileet til GTs medgründer Dr. Barney Glaser, vil vi gjerne se et konglomerat av nye funderte teorier som spenner over et bredt spekter av disipliner og temaer og som viser generell anvendelighet og konseptuelle styrker i forskjellige sosiale sammenhenger. Teoriene vil bli fagfellevurdert av erfarne medlemmer av rådgivende styre i Grounded Theory Review.

Send inn papiret ditt senest 1. april for juniutgaven og 15. september for desemberutgaven.


F iona P aisley og P amela S cully. Skriver transnasjonal historie R oland W enzlhuemer. Gjør global historie: En introduksjon i 6 konsepter.

Bruce Robbins, F iona P aisley og P amela S cully. Skriver transnasjonal historie R oland W enzlhuemer. Gjør global historie: En introduksjon i 6 konsepter., The American Historical Review, Bind 125, utgave 5, desember 2020, sider 1809–1811, https://doi.org/10.1093/ahr/rhaa078

Når historikere prøver å gå utover nasjonen, slik mange har gjort de siste tiårene, hvilken forskjell gjør det for historien de skriver? Hvilken forskjell bør det gjør? Disse to introduksjonene til Bloomsbury -Skriver transnasjonal historie, av Fiona Paisley og Pamela Scully, og Gjør global historie: En introduksjon i 6 konsepter, av Roland Wenzlhuemer - tilbyr en velkommen mulighet til å spørre.

For å bedømme ut fra Paisley og Scully -bindet, er den forbilledlige transnasjonale prosessen kolonialisme, og det riktige temaet for transnasjonal historie er kolonialismens ofre. Ved første øyekast er boken deres en slags kommentert litteraturlitteratur viet til emnet - ekstremt informativ for en ikke -historiker som meg og antagelig også for disiplinære neofytter, selv om sjangeren ikke krever det.


Befolkningsevakuering: Vurdering av romlig variasjon i geofysisk risiko og sosial sårbarhet for naturfarer

Å utvikle en effektiv evakueringsstrategi for orkansoner gir utfordringer for beredskapsplanleggere på grunn av romlige forskjeller i geofysisk risiko og sosial sårbarhet. Denne studien undersøker romlig variasjon i behov for evakueringshjelp knyttet til orkanfaren. To kvantitative indikatorer er utviklet: en geofysisk risikoindeks, basert på data fra National Hurricane Center og National Flood Insurance Program, og en sosial sårbarhetsindeks, basert på folketelling. Disse indeksene kombineres for å bestemme romlige mønstre for behov for evakueringshjelp i Hillsborough County, Florida. Fire evakueringsdimensjoner analyseres: befolkningstrekk og bygningsstrukturer, differensial tilgang til ressurser, spesielle evakueringsbehov og en kombinasjon av variabler. Resultatene indikerer at geofysisk risiko og sosial sårbarhet kan gi forskjellige romlige mønstre som kompliserer nødstyring. Ulike tiltak for sosial sårbarhet forvirrer også evakueringsstrategier og kan resultere i ineffektiv praksis. Det argumenteres for at det blir tatt nøye hensyn til egenskapene til lokalbefolkningen.


Anmeldelse, bind 6: 15. november 2007 - Historie

Arbeidsskatter, produktivitet og skattekonkurranse (med A. Lahiri)

Om polarisering av festplattformer (med B. Eyigungor)

Selvoppfyllende gjeldskriser, revidert (med M. Aguiar, H. Cole og Z. Stangebye) ( revidert, februar ད ) PDF

Firmaets størrelse og utnyttelsesforhold og dets konsekvenser for inngang og konsentrasjon av virksomheten (med B. Eyigungor) ( revidert, oktober ཐ ) PDF

En kvantitativ teori om kredittpoengene (med D. Corbae, K. Dempsey og J-V. Rios-Rull) ( September ཐ ) PDF

Politisk treghet, valgusikkerhet og incumbency Ulempe for politiske partier (med B. Eyigungor), Gjennomgang av økonomiske studier, 87 (6), november 2020, s. 2600-2638, PDF

Endogen politisk omsetning og svingninger i suveren standardrisiko (med B. Eyigungor), Journal of International Economics, 117, mars 2019, s. 37-50.

En sporbar bymodell for aggregativ analyse (med B. Eyigungor), Internasjonal økonomisk gjennomgang, 58 (1), 2017, s. 127-155.

Kvantitative modeller for suverene gjeldskriser (med M. Aguiar, H. Cole og Z. Stangebye), Håndbok for makroøkonomi (Ed. J.B. Taylor og H. Uhlig), bind 2B, 2016, s. 1697-1755.

Kontinuerlig Markov-likevekt med kvasi-geometrisk rabatt (med B. Eyigungor), Journal of Economic Theory, 163 (mai), 2016, s. 467-494.

En ansiennitetsordning for statsgjeld (med B. Eyigungor), American Economic Review, 105(12), 2015, 3740-3765.

Kvantitativ analyse av amerikanske bolig- og boliglånsmarkeder og foreclosure -krisen (med B. Eyigungor), Gjennomgang av Economic Dynamics, 18 (2), 2015, s. 165-184.

Entry and Exit, Product Variety og Business Cycle (med R.Cooper), Økonomisk henvendelse, 52 (4), 2014, s.1466-1484.

Forsikre studielån mot den økonomiske risikoen ved ikke å fullføre college (med F. Ionescu) Kvantitativ økonomi, 3 (3), 2012, s. 393-420.

Å håndtere forbrukerstandard: Konkurs vs Garnishment (med G. Gordon) Journal of Monetary Economics, 59, supplement , 2012, s. S1-s16.

Forfallstid, gjeld og standardrisiko (med B. Eyigungor) American Economic Review, 102 (6), 2012, s. 2674-2699.

Spinoffs and the Market for Ideas (med E. Rossi-Hansberg) Internasjonal økonomisk gjennomgang, 53 (1), 2012, s. 53-93.

Et endelig liv, privat informasjonsteori om usikret forbrukergjeld (med D.Corbae, J-V. Rios-Rull) Journal of Economic Theory, 142 (1), 2008, s. 149-177.

En kvantitativ teori om usikret forbrukerkreditt med risiko for mislighold (med D.Corbae, M.Nakajima og J-V.Rios-Rull) Econometrica, 75 (6), 2007, s. 1525-1589.

Aggregerte velferdskostnader ved arbeidsledighet under stor depresjon (med D.Corbae) Journal of Monetary Economics 54 (6), 2007, s. 1529-44

Urban Density and Rate of Invention (med G.Carlino og R.Hunt) Journal of Urban Economics 61 (3), 2007, s. 389-415

Monetære og finansielle krefter i den store depresjonen (med D. Corbae) New Palgrave: A Dictionary of Economics

Sysselsettingskonsentrasjon: Et nytt perspektiv på USAs etterkrigstidens urbane utvikling (med G. Carlino) Journal of Regional Science, 42, 2002, s. 455-475.

Samlet vekst i sysselsetting i hovedstaden og avkonsentrering av sysselsetting i storbyen (med G.Carlino) Journal of Monetary Economics, 48, 2001, s. 549-583.

Minimumskrav til forbruk: Teoretiske og kvantitative implikasjoner for vekst og distribusjon (med B. Ravikumar) Makroøkonomisk dynamikk, 3, 1999, s. 482-505.

Penger og finans med kostbart engasjement (med D. Corbae) Journal of Monetary Economics, 37 (2-3), 1996, s. 225-248.

Kommenter til & quotInflasjon, finansmarkeder og kapitaldannelse, & quot (av S. Choi, B.D. Smith og J.H. Boyd) Federal Reserve Bank of St. Louis Review 78 (3), 1996, s. 38-39.

Verdivurdering Equilibria med transaksjonskostnad, (med D. Corbae) American Economic Review, Papers and Proceedings, Mai 1995, 287-290.

Overgangsdynamikk og fordelingen av rikdom i en nyklassisk vekstmodell Journal of Public Economics, 54, 1994, 97-119.

Strategisk komplementaritet i virksomhetsdannelse: Aggregate Fluctuations og Sunspot Equilibria (med B. Ravikumar og R. Cooper) Gjennomgang av økonomiske studier, 60, 1993, s. 795-811.

Kommenter til & quotPris og produksjonstabilitet under alternative pengepolitiske regler, & quot (av J.E. Gagnon og R.W. Tryon) Driftsprosedyrer og gjennomføring av pengepolitikk, Styret i Federal Reserve System. [Proceedings] nr. 1 pt. 2, 1993.

Endogen markedsdeltakelse og generell likevektsverdi for penger (med Dean Corbae) Journal of Political Economy, 100, juni 1992, s. 615-646.

En nyklassisk modell av sesongmessige svingninger (med B. Ravikumar) Journal of Monetary Economics, 29, nr. 1, 1992, s. 59-86.

Mangfold av likevekt og svingninger i dynamisk ufullkommen konkurransedyktige økonomier (med R. Cooper) American Economic Review, Papers and Proceedings, Mai 1989, 353-57.

Gjeldsfortynning og ansiennitet i en modell av misligholdbar statsgjeld (med B. Eyigungor) PDF

Øker tilgangsbegrensningene verdien av bymark? Den (neglisjerte) rollen for produksjonseksternaliteter (med B. Eyigungor) PDF

Foreclosures and House Price Dynamics: A Quantitative Analysis of Mortgage Crisis and the Foreclosure Prevention Policy (with B. Eyigungor) PDF

En kvantitativ vurdering av agglomerasjonsøkonomiens rolle i romlig konsentrasjon av amerikansk sysselsetting PDF

Konkurransedyktige teorier for økonomier med generelle transaksjonsteknologier (med D. Corbae) PDF

En velferdssammenligning av forretningssykluser før og etter andre verdenskrig: Noen konsekvenser for makroøkonomiske politikkers rolle etter krigen (med D. Corbae) PDF

En nyklassisk tilnærming til den forvirrende sesongmessige oppførselen til samlet produksjon og salg (med B. Ravikumar) PDF

PDF om optimaliteten til å eliminere sesongmessighet i nominelle rentesatser

Kapittel 11 for land ?, Economic Insights, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Andre kvartal 2016 lenke

Gjeldsoverheng: Hvorfor gjenoppretting fra en finanskrise kan gå sakte, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Andre kvartal 2013 (trykt på nytt The Credit and Financial Management Review, Bind 19, nr. 3, tredje kvartal, 2013).

A Theory of Asset Price Booms and Bust and the Useker Return to Innovation, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Fjerde kvartal 2011.

De-Leveraging og Financial Accelerator: How Wall Street Can Shock Main Street, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Andre kvartal 2010.

The Peopling of Macroeconomics: The Microeconomics of Aggregate Consumer Expenditures, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Første kvartal 2009.

The Economic Logic of Fresh Start, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Første kvartal 2008.

De langsiktige effektene av konkursreformforslaget, Research Rap, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Juli 2006.

Malmer og poeng: To eksempler på hvordan konkurranse skapte produktivitetsmirakler, Forretningsgjennomgang, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Første kvartal, 2005.

Agglomeration Economies: Gnisten som tenner en by? Forretningsgjennomgang, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Tredje kvartal, 2003.

Taylorkurven og avveining av arbeidsledighet og inflasjon, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia Tredje kvartal 2002 LINK

Hvorfor spiller kontrasyklisk pengepolitikk noen rolle? Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia Andre kvartal 2001 (trykt på nytt Boletin, Centro De Estudios Monetarios LatinoAmericanos, XLVII, nr. 4, oktober-desember, 2001).

Fra sykluser til sjokk: Fremskritt i konjunkturteori, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia Mars/april 2000.

Real Business Cycles: Legacy of countercyclical Policies? Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Januar/februar 1999 (trykt på nytt Regionen, Federal Reserve Bank of Minneapolis, Mars 1999 og The Credit and Financial Management Review, Bind 5, nr. 4, fjerde kvartal, 1999).

Boligeierskap, skatter og tildeling av boligrisiko for boliger, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, September/oktober, 1996.

Produktivitetsvekst og den amerikanske forretningssyklusen, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia September/oktober 1995.

Gjør mer ut av mindre: Oppskriften på langsiktig vekst, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia Mai/juni, 1994.

Lener seg mot sesongvinden: Saken for sesongmessig utjevning av renter, Business Review, Federal Reserve Bank of Philadelphia, Mars/april 1993


Kvaliteten på obligatorisk avsløring: svekkelsen av goodwill. En empirisk analyse av europeiske børsnoterte selskaper

Papiret presenterer resultatene av en empirisk analyse av kvaliteten på den obligatoriske opplysningen om IAS 36 - verdifall på eiendeler. Analysen fokuserer spesielt på avsløring av goodwill.

Målet med avisen er å kontrollere om selskaper avslører informasjonen som kreves av IFRS om verdifall på goodwill. Den internasjonale finanskrisen har ført til at mange selskaper har anerkjent nedskrivninger på goodwill eller to ganger (eller flere) årlig om verdifall ble generert. Den økende relevansen som goodwill antar i regnskapet til selskaper, har ført til at avsløring har blitt et ekstremt viktig tema. IAS 36 definerer at selskaper blant annet skal opplyse om bokført verdi av goodwill tilordnet den kontantgenererende enheten (CGU), grunnlaget for hvorvidt gjenvinnbart beløp for enheten er bestemt, diskonteringsrenten som brukes på kontantstrømfremskrivningene, etc. Mange studier har blitt utført på kvaliteten på frivillig avsløring av verdifall, og resultatene viser at opplysningsindeksen er svært lav. Dermed tar sikte på vårt papir å verifisere om først og fremst den obligatoriske opplysningen er vist i notene i konsernregnskapet. Consequently, an empirical analysis was carried out of the consolidated financial statements of the groups listed on the Italian, French, German and Spanish Stock Exchanges and belonging to the main indexes of the above-mentioned markets (FTSEMIB40, CAC40, DAX30, IBEX35). The sample is made up of 141 consolidated financial statements referring to the year 2010. The methodology of research is based on the use of the disclosure index (Botosan, 1997). The results are surprising: they show that the disclosure index is very low and there are wide differences between the stock markets analyzed. A question arises from the evidence: why is the quality of mandatory disclosure so poor? Standard setters, practitioners and academics must deal with this topic.


Journal of Management Development

The purpose of this paper is to establish the relationship between intellectual capital (IC) and employees' productivity (EP) in the Gulf Cooperation Council (GCC) region.

Leadership style effect on virtual team efficiency: trust, operational cohesion and media richness roles

The purpose of this article is to explain the effect of leadership styles on a virtual team efficiency, assuming the existence of mediating variables (media richness&hellip

Spiritual leadership and intention to stay: examining the mediating role of employee voice behaviour

Spiritual leadership focuses on intrinsically motivating the workforce though shared values, attitudes and behaviours and is about achieving organizational excellence&hellip

君子 Junzi leadership in Singapore: governance and human capital development

This paper provides insights as to how a Confucian-inspired Junzi style of leadership translates into initiatives toward human capital development in Singapore. After&hellip

Meeting effectiveness and task performance: meeting size matters

The purpose of this study was to investigate how a key meeting design characteristic, meeting size, affects the relationship between meeting effectiveness and task&hellip


The National Review Archive (1955-present)

Search and display the full text of leading journal of opinion since its inception in 1955 by William F. Buckley Jr. The Nasjonal gjennomgang consistently provides insightful and unique coverage of political, economic, social, and cultural issues and trends. With its hallmarks of style, wit, and intelligence, Nasjonal gjennomgang does much more than merely render facts and commentary it clarifies the real causes, principles, and philosophies underlying today’s and tomorrow’s most important issues.

Dele denne:

Som dette:

6 responses to &ldquo The National Review Archive (1955-present) &rdquo

I am interested in subscribing to the National Review archives 1955 to the present

Hi, John
The National Review archives and other library-subscribed databases are licensed for use only by members of the Carnegie Mellon University community. Temporary permission to use databases in-house can be obtained by registering with photo ID at the circulation desk in any CMU library.

Cindy Carroll
Dean’s Office
University Libraries

Your search just stated there are there are no results for Whittaker Chambers , and a second one said the same for Ayn Rand. Yet another source nearby gave me both in 1957, Chambers reviewing Atlas Shrugged. with several other related sources. Why does you site give me so little, that is, NOTHING? The other site was near yours whem I googled National Review Archives . Matt @ [email protected]

See reply to later message.

NRO Archives got me all this yoursite got me nothing Why?
Big Sister Is Watching You – Whittaker Chambers – National Review …
Oct 12, 2007 – Whittaker Chambers writes on NRO: Several years ago, Miss Ayn Rand wrote The Fountainhead. Despite a generally poor press, it is said to …
http://www.nationalreview.com/articles/222482/big-sister-watching…/flashback
Ayn Rand and Whittaker Chambers, Cont’d – By Richard M. Reinsch …
Aug 25, 2010 – Richard M. Reinsch writes on NRO: Jason Lee Steorts’s interesting response to my comments elucidates the rationale for the modern separation …
http://www.nationalreview.com/…/ayn-rand-and-whittaker-chambers-contd-richard-m-reinsch
Re: Ayn Rand and Whittaker Chambers – By Jason Lee Steorts – The …
Aug 24, 2010 – Jason Lee Steorts writes on NRO: Many thanks to Richard Reinsch for his comments on my Ayn Rand/Whittaker Chambers piece.
http://www.nationalreview.com/…/re-ayn-rand-and-whittaker-chambers-jason-steorts
Big Sister Is Watching You – Whittaker Chambers – National Review …
Oct 12, 2007 – Whittaker Chambers writes on NRO: Several years ago, Miss Ayn Rand wrote The Fountainhead. Despite a generally poor press, …
http://www.nationalreview.com/articles/222482/big-sister-watching…/flashback. .
Ayn Rand and Whittaker Chambers – Jason Lee Steorts – National …
Aug 24, 2010 – Jason Lee Steorts writes on NRO: In writing “The Greatly Ghastly Rand” for NR’s current print issue, I wanted to evaluate Ayn Rand foremost …
http://www.nationalreview.com/…/ayn-rand-and-whittaker-chambers-jason-lee-steorts
Re: Ayn Rand and Whittaker Chambers – By Richard Reinsch – The …
Aug 24, 2010 – Richard Reinsch writes on NRO: Jason Lee Steorts’s thoughtful essay on Ayn Rand, and his piece evaluating Whittaker Chambers’s famous review …
http://www.nationalreview.com/…/re-ayn-rand-and-whittaker-chambers-richard-reinsch Thanks.

Hi, Matt
The Internet being what it is, and Google being what it is, it’s impossible to predict or control what displays in Google search results. However, the National Review Archive index that CMU Libraries subscribe to, which yielded no results for you, prompting your complaint, is licensed for access by enrolled students, faculty and staff at Carnegie Mellon University only. As a user who is not affiliated with Carnegie Mellon University, you got no results from the CMU resource, which is a restricted database – but plenty of results from the NRO public web site.


Se videoen: Польский мини-цикл в Civilization V: Brave New World - 15 серия